Τα Προϊόντα μας

Το ψωμί μας

Στην Ελλάδα ξέρουμε από παλιά, πως ένα λαχταριστό ψωμί μπορεί να κάνει ακόμα και το πιο απλό φαγητό ποίημα! Γι’ αυτό δημιουργήσαμε τη νέα σειρά ψωμιών Κατσέλης με παραδοσιακή συνταγή και πλούσιες, παχύτερες και πιο χορταστικές φέτες.

Με διαφοροποιημένη μέθοδο αρτοποίησης, στην οποία για πρώτη φορά χρησιμοποιείται υγρό ζυμάρι στις συνταγές, κάθε ψωμί Κατσέλης ξεχωρίζει για την μεστή γεύση του, την συμπαγή δομή του και το πλούσιο άρωμά του. Η χρήση υγρού ζυμαριού, ενισχύει τις βασικές ιδιότητες του ψωμιού, όπως το άρωμα και η γεύση, διασφαλίζει την σταθερή και συμπαγή δομή του, ενώ παράλληλα προσδίδει μαλακότητα στο ψωμί, ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς. Η νέα σειρά ψωμιών Κατσέλης ήρθε για να μας χαρίσει τη γεύση και την χορταστικότητα του ψωμιού, όπως την ξέραμε από παλιά γιατί Κατσέλης σημαίνει Αρτοποιήματα!
Όταν απολαμβάνετε ένα ψωμί Κατσέλης, ζείτε μία μοναδική εμπειρία γεύσης. Η απόλαυση γίνεται ακόμα μεγαλύτερη, όταν απολαμβάνεται τις μεγαλύτερες φέτες της σειράς «1978» και «το ΤΟΣΤ», για χορταστικά και πλούσια γεύματα.