Γεύσεις από Ελλάδα

Ελιές Καλαμών με Κατσέλης Παραδοσιακό Ολικής Άλεσης
Χαρακτές ή όχι, οι ελιές Καλαμών συγκεντρώνουν ενα φάσμα γεύσεων που τις κάνει μοναδικές. Αλμυρές, με μια ιδέα ξύδι και δάφνη, είναι ιδανικές μαζί με μία φέτα Κατσέλης Παραδοσιακό Ολικής Άλεσης.Κάθε μπουκιά έχει γεύση από ελληνική γη.

Λούντζα Μυκόνου με Κατσέλης Τοστ Σταρένιο με μεγάλες φέτες
Η λούντζα Μυκόνου, ή αλλιώς το εκλεκτό έδεσμα των Κυκλάδων, είναι το αλλαντικό που προσθέτει απόλαυση σε κάθε γεύμα. Με την αλμυρή της γεύση, δημιουργεί τον ιδανικό συνδυασμό με το ψωμί  Κατσέλης Τοστ Σταρένιο με μεγάλες φέτες, προσφέροντας σας μια διατροφική επιλογή που “δένει” την υγιεινή διατροφή με την πλούσια γεύση.

Φάβα Σαντορίνης με Κατσέλης Παραδοσιακό Πολύσπορο Σταρένιο                      
H φάβα Σαντορίνης εμπεριέχει όλα τα χαρακτηριστικά της Ελληνικής γευστικής παράδοσης. Η λιτότητά της, η πλούσια γεύση της, η απαλή υφή της και η νοστιμιά της, την καθιστούν το ιδανικό συνοδευτικό γεύμα. Συνδυάζεται ιδανικά με το  ψωμί Κατσέλης Παραδοσιακό Πολύσπορο Σταρένιο για πλούσια απόλαυση που σας χορταίνει.

Λιαστή τομάτα Σαντορίνης με Κατσέλης Παραδοσιακό Ολικής Άλεσης
Η γεύση της είναι έντονη και για αυτή της την γλύκα, είναι υπεύθυνο το άνυδρο έδαφος του νησιού, το οποίο δροσίζεται από την νυκτερινή και πρωινή υγρασία. Ο συνδυασμός της καλοκαιρινής αύρας του νησιού, της λιαστής τομάτας, λίγης ρίγανης και ψωμιού ολικής άλεσης Κατσέλης, θα σας ταξιδέψουν σε νέα γευστικά μονοπάτια.

Λαδοτύρι Μυτιλήνης με ψωμί Κατσέλης γερμανικού τύπου σταρένιο & Βρώμη ολικής άλεσης
To λαδοτύρι Μυτιλήνης είναι παραδοσιακό Ελληνικό σκληρό τυρί, που παρασκευάζεται αποκλειστικά στη Μυτιλήνη. Φτιάχνεται κυρίως από πρόβειο γάλα ή αναμιγνύοντάς το με κατσικίσιο. Με βαθύ κίτρινο χρώμα, πλούσια γεύση εξαιτίας της ωρίμανσής του μέσα σε ελαιόλαδο και έντονο άρωμα, αφήνει το αποτύπωμά του σε όλες σου τις αισθήσεις. Αυτή ακριβώς η ξεχωριστή του φύση, κάνει αυτό το σκληρό τυρί, ιδανικό ταίρι για το ψωμί Κατσέλης γερμανικού τύπου σταρένιο με Σίκαλη και Βρώμη ολικής άλεσης.

Απάκι Κρήτης με ψωμί Κατσέλης γερμανικού τύπου πολύσπορο σίτου με σίκαλη & βρώμη ολικής άλεσης
Νόστιμο, απολαυστικό, εκλεκτό. Αυτές είναι σίγουρα οι πρώτες λέξεις που σου έρχονται στο μυαλό όταν δοκιμάσεις το Απάκι Κρήτης. Φτιαγμένο από πολύ τρυφερό ψαρονέφρι που το έχουν μαρινάρει με ρίγανη, φασκόμηλο, αλάτι, πιπέρι και αρωματικά βότανα. Η χαρακτηριστική καπνιστή του γεύση, το κάνει ιδανικό συνοδευτικό για όσπρια ή λαδερά.Ολοκληρώστε αυτό το γεύμα με μερικές φέτες ψωμί Κατσέλης γερμανικού τύπου πολύσπορο σίτου με σίκαλη & βρώμη ολικής άλεσης..