Τα προϊόντα μας

Frontpage-section1

Η μάρκα μας

Όταν απολαμβάνετε ένα ψωμί Κατσέλης, ζείτε μία μοναδική εμπειρία γεύσης. Η τέχνη της αρτοποιίας και η εμπειρία χρόνων, συνθέτουν τις μοναδικές μας συνταγές για όλους εσάς που αγαπάτε το καλό ψωμί.

Η μυρωδιά του, η αφράτη υφή και η μεστή και πλούσια γεύση του, ξυπνάνε τις μνήμες του καλού ψωμιού, όπως το θυμόμαστε από παλιά. Γι’ αυτό το ψωμί Κατσέλης αποτελεί την ιδανική επιλογή για να απολαύσετε ένα κλασσικό και αγαπημένο Τοστ, να συνοδεύσετε το φαγητό σας με Παραδοσιακές πλούσιες φέτες ή ακόμη και να δημιουργήσετε χορταστικά Σάντουιτς και Μπέργκερ για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Και για υγιεινά και ελαφριά σάντουιτς, που θα αναδείξουν τις δικές σας ιδιαίτερες γευστικές επιλογές, ψωμί σε φέτες Γερμανικού τύπου.

   Το ψωμί και η οικογένεια

Το ψωμί είναι ένα από τα βασικότερα στοιχεία της ελληνικής διατροφής.

Μπορεί να αποτελέσει βασικό συστατικό για την παρασκευή οποιουδήποτε μικρού ή μεγάλου γεύματος και σχεδόν καθημερινά συνοδεύει το φαγητό μας. Αποτελεί βασική πηγή ενέργειας για τον οργανισμό, αφού προσφέρει υδατάνθρακες, πρωτεΐνες και βιταμίνες του συμπλέγματος Β. Διακρίνουμε 3 βασικά είδη ψωμιού με βάση την προτίμηση της σύγχρονης Ελληνικής οικογένειας.